Köszönöm! Nagyon köszönöm! Holnap névnapi vacsi, törlöm az eredeti menüt és megcsinálom a Te sóletedet.Libazsírt eddig nem vetettem be, na de majd most! .-) Még egyszer köszönöm a receptet! Ja és még egy kérdés: Pataki tálban sütögettem az eddigi próbálkozásokat. Ez is mehet ebben az edénykében?
Puszi!
Beszélgessünk, írj, te mit gondolsz, vagy kérj egy receptet, esetleg tanácsot!
Re:Re:sólet
Verus(Csak NekedGizi) | 2013.12.28
Re:Re:Re:sólet
Verácska. | 2013.12.28
Én is szeretem,csináltam már benne töltött káposztát,csülköt,rakott krumplit,de sóletet még nem.Biztosan meglehet,de abban nem tudok tanácsot adni,tapasztalat híján. Sorry.
öröm
viki | 2013.12.27
Iván Drága! Nagyon örülök, hogy elkezdted ezt a blogot és biztos vagyok benne, hogy nagyon jó kis oldal lesz! Kíváncsian olvasom és várom a sok érdekes storyt és tanácsot :D Sok sikert és kitartást hozzá! :) Millió puszi.
Re:öröm
Viki | 2013.12.28
Ezek a dolgok lassan fejlődnek ki,még tanulom a lehetőségeket,De ha kíváncsi vagy vagy segíthetek egy (akár több) fogás készítésében, csak írj. Én "itt" vagyok.
palacsinta
Judit | 2013.12.26
Hát akkor itt az első kérés: szeretném tudni, hogy mi a jó palacsinta titka, melyik az a recept, amit nem lehet elrontani :). Tejjel, vízzel, szódával, sörrel ?? Előre is köszönöm :) Judit
Re:palacsinta
Judit. | 2013.12.26
Tapasztalataim szerint a vegyes.A tejtől selymes,a szódától könnyű,pezsgős lesz. Persze a simára keverés és az állag is fontos, ez a rutin.Én 15dkg lisztenként veszek egy tojást,csipet só (minden édes tésztához ajánlom) a tejjel sűrűre de simára keverem mint a méz,majd a szódával "hígítom" megfelelőre.Ez olyan hogy a belemerített kanalat bevonja.Én már régóta nem méricskélek semmit,(pl.túrógombóc,maceszgombóc. daragaluska) de mindíg csinálok próbát.Ha sűrű lenne, akkor vastag lesz,ha híg,akkor leragad és szakad.Ekkor még lehet javítani,hogy a többi már jól menjen.Ma már az is előny,hogy jó kis teflon vagy kerámia sütők vannak.Jó munkát.
Re:Re:palacsinta
Judit | 2013.12.27
Köszi, na ezt kipróbálom és majd küldök az eredményből :)
Re:Re:Re:palacsinta
Judit. | 2013.12.28
Válogatós vagyok,csak a csokis, nutellás, mogyikrémes,gesztenyés,mákos,diós,fahajas, túrós,gundel,lángoló jöhet,esetleg rakott,az előbbiekből.
Üdvözlet
Molnár András | 2013.12.26
Ivánka gratulálok a bloghoz akkor most itt az idő és nyomathatod ezerrel a receptjeidet, kiváncsian várom -de színesítheted régi sztorikkal ,biztos van elég :D Sok sikert
Re:Üdvözlet
András | 2013.12.26
Köszönöm a támogató soraidat,az első sztorit már feltettem,de az egész műsort még tanulgatom.Remélem jó sül ki belőle.