Üdvözlöm!

 

Szepesi Iván vagyok, nyugdíjas mesterszakács.

Az egész, 10 éves koromban kezdődött, mikor is az Édesanyám mellett lehettem önkéntes kukta.Innen egyenes út vitt a vendéglátás felé, amit nagyhírű mesterektől leshettem el. Hitvallásom, hogy ezt csak az csinálja, aki ingyen is vállalná. Ezek után, 50 évet dolgoztam a legnagyobb szállodákban  (pl. Hotel Thermál Margitsziget, Hotel Béke, Sas Clubhotel, stb.), hajókon végig a Dunán le a Fekete-tengerig, éttermekben (pl. Márvány Menyasszony, Citadella, Búsuló Juhász, Osváth Étterem, stb.), valamint bemutató főzéseken, meghívottként (pl. Szegeden, Hajdúszoboszlón, Bükfürdőn) számtalan televíziós főzőműsort vezettem "Főzzünk okosan" címmel, a Százhalombatta-i és  az Érd-i,TV csatornáján. Külföldön öregbítettem a tradicionális magyar, valamint a kóser konyha remekeit.

 

Szeretném, ha Ön is olyan szeretettel találná meg saját ötleteit a finom ételek világában, ahogyan én főzök a mai napig is.

 

Főzzünk együtt! Kövesse írásaimat, merítsen ötleteket tőlem. Én csak olyat főzök és ajánlok, amit a családomnak is bátran oda adhatok. Szeretettel látom minden nap!

 

Üdvözlettel,

 

Szepesi Iván